Üdvözöljük

GOLDBECK & GSE

Piacvezető Európában a kereskedelmi ingatlanok területén

Manapság a piacok és a vállalatok nemzetközibbé váltak, mint valaha – ezt tükrözik az építési projektek is. A GSE GOLDBECK általi felvásárlásával erős partner jött létre, amely európai ügyfelei számára képes a projektekkel kapcsolatos egyedülálló tanácsadásra és támogatás nyújtására. Piacvezető fővállalkozóként Ügyfeleink rendelkezésére állunk a tervezéstől a kivitelezésig

A felvásárlással Ügyfeleink számára az 1 + 1 összege meghaladja a 2-t, mivel a GOLDBECK-nél és a GSE-nél a műszaki szakértelem, a regionális jelenlét és az országspecifikus követelmények kitűnő ismerete egészítik ki egymást a rendkívül versenyképes ajánlatok létrehozása érdekében. Ennek eredményeképpen olyan - az ügyfelek igényeihez igazított - modern kereskedelmi épületeket tervezünk, melyek  maximálisan funkcionálisak, és emellett gyorsan, gazdaságosan és fenntarthatóan megvalósíthatók – szinte az összes európai országban.

„Nagyobb portfólió, jobb piaclefedettség, differenciáltabb szakértelem – a nemzetközi projektek, nemzetközi kompetenciákat igényelnek, ezért közvetlenül Ügyfeleink a GSE-vel való egyesülés kedvezményezettjei.”
Jan-Hendrik Goldbeck | Managing Partner at GOLDBECK

Goldbeck & GSE

Legyen szó csarnokokról, irodaépületekről vagy többszintes parkolókról – a GOLDBECK és a GSE együtt maximális hatékonyságot kínál Ügyfeleinek építési projektjük megvalósulásához Európában. Ennek oka, hogy évtizedes tapasztalattal rendelkezünk piacainkon, és több ezer projektet valósítottunk meg sikeresen. Az építési projekteket holisztikusan szemléljük, gyorsan és gazdaságosan valósítjuk meg a kulcsrakész, kiváló minőségű ingatlanokat. Az épületeket termékeknek tekintjük. Az egyedi követelmények kiemelkedően fontosak számunkra. A projektek megvalósításakor a rendszerrel való építésre koncentrálunk, integrált tervezési és szabványosított folyamatok és az iparilag előregyártott építési elemek használatával garantáljuk a legjobb eredmények elérését. Ez tesz megbízható partnerré minket a középvállalkozások, nagyvállalatok, fejlesztők Ügyfelek számára.

Fókuszban Európa

A regionális szakértelem elengedhetetlen előfeltétele az építési projektek sikeres megvalósításának. Szinte minden európai országban és régióban egyedülálló hálózatunkkal közvetlenül a helyszínen állunk Ügyfeleink rendelkezésére. Beszélünk Ügyfeleink nyelvén, megértjük a regionális követelményeket és kiváló kapcsolatot tartunk fenn a szállítókkal, kereskedőkkel, valamint a hatóságokkal. Vezető vállalatként a kereskedelmi építésben – egész Európában és az összes projektünkben – nemzetközi befolyást és helyi közelséget kínálunk.

"A GOLDBECK nemcsak az új munkavállalókba és a helyszínekbe fektet be, hanem a hatékonyságba, a gyorsaságba és a szakértelembe is."
Roland Paul | CEO GSE

Modern logisztikai és gyártási építési megoldások

A funkcionalitás, a rugalmasság és a gazdaságosság alapvető követelmény a modern csarnokok számára. A projektek legfontosabb prioritásai a gyorsaság, a megbízhatóság és az ügyfelek egyedi igényeinek megértése és kielégítése. A több mint 5 000 sikeresen megvalósított csarnok - projekt tapasztalatával a GOLDBECK és a GSE az élvonalban áll a csarnokok kulcsrakész megvalósítása területén. Kínálatunk kiterjed a logisztikai csarnokoktól a hűtőcsarnokokon és teljes kereskedelmi parkokon keresztül az iparspecifikus gyártócsarnokokig. Megvalósítunk komplex csarnokprojekteket is, így például többszintes logisztikai épületeket és magasan automatizált ipari csarnokokat is.

A legjobb hatékonyság és minőség érdekében az építéshez iparilag előregyártott rendszerelemeket használunk.

Egyedi munkakörnyezet

A mai irodaépületek forma és funkció szerint egyediek, amelyek már ma megfelelnek a holnap széles körű követelményeinek. A GOLDBECK és a GSE az innovatív megoldások, az energiahatékonyság, a rugalmasan kialakított koncepciók és a hatékony tervezés és kivitelezés mellett döntött. Szolgáltatások átfogó választékát kínálva, az irodabővítményektől kezdve a nagy különálló irodákig, az eredeti ötlettől egészen a sikeres üzemeltetésig elkísérjük mind a bérlőket, mind az Ügyfeleket. Sikerünk építőköveit tervezési szakértelmünk, interdiszciplináris szakértői ismereteink, valamint a megvalósított projektek százaiból származó széles körű szakértelmünk jelentik.

Parkolás tökéletesen

A folyamatosan növekvő forgalom, a parkolóhelyek hiánya és a mobilitás új formái intelligens parkolóhely megoldásokat igényelnek. A GOLDBECK már több mint 1 000 többszintes parkolót épített és piacvezető a felszín feletti parkolóhelyek tervezésében és azok kulcsrakész megvalósításában. Egyedülálló, innovatív építőrendszerünk minimalizálja a tervezési és építési időszakot, bevált felhasználóbarát funkcionalitást és optimalizált gazdaságosságot kínál Ügyfeleink számára az építés, valamint a későbbi karbantartás és üzemeltetés során. Nyilvános garázsok, vagy többszintes parkolók pl. a munkavállalók számára, e-töltőállomásokkal vagy anélkül, 300 vagy 3 000 parkolóhellyel – bármilyenek is legyen a követelmények, a GOLDBECK többszintes parkolói rugalmas megoldásokat és változatos, rendszeren belüli építészeti tervezési lehetőségeket kínálnak.  

Kapcsolat GSE

GSE Groupe (SA)
310 allée de la Chartreuse
BP 50051
84005 Avignon Cedex 1, France
Tel. +33 4 90 23 74 00
gsegroup.com  

GOLDBECK & GSE brosúrák