Kik vagyunk, mi motivál minket?

A GOLDBECK egy második generációs családi vállalkozás. Mint ilyen, különleges értékeket képviselünk: emberséget, felelősséget és szakmai alázatot. Hosszú távon gondolkozunk, nem a negyedéves eredményekre koncentrálunk. Nem külső forrásokból, hanem saját erőnkből növekszünk. Gazdaságilag teljesen függetlenek vagyunk és ezt fenn is kívánjuk tartani.

Együttműködésünket a bizalom és a felelősség jellemzi. Bizalmat tanúsítunk munkavállalóink iránt, akik ezáltal önállóan cselekszenek, és képesek a felelősségvállalásra. A tervezés, az építés és a szolgáltatás három alapelve határozza meg döntéseinket. Sikerünk alapja a rendszerrel történő moduláris kivitelezés. Mércénk az ügyfelek elégedettsége.

Rólunk

A GOLDBECK technológia vezérelt vállalat.

Cégünk a mérnököknek köszönheti elért eredményeit. Munkánk középpontja az acél és a beton, működési elvünk pedig a rendszerrel történő moduláris kivitelezés. Ez az alap.

A GOLDBECK Ügyfélközpontú vállalat.

Vállalatunk a munkavállalóinak köszönheti elért eredményeit. Munkánk középpontjában az Ügyfelek igényeinek megértése, valamint az esztétikai és a gazdasági hatékonyság iránti lelkesedés áll. Működési elvünk az ügyfélközelség és a felelősség kultúrája. Ez a felépítmény.

Az alap és a felépítmény együtt alkotnak egy egészet, együtt határozzák meg erőnket.