Alakítsa velünk az építőipar jövőjét

Nálunk a vállalkozói szemléletet a hosszú távú perspektívával ötvözheti.

Olyan új munkatársakat keresünk az építőiparból, akik velünk közösen szeretnék a jövőt alakítani, vállalkozói szemlélettel rendelkeznek és változatos projektekben szeretnének részt venni: építőmérnökök, építőmérnök hallgatók, valamint építésvezetők és projektmenedzserek jelentkezését várjuk.

 

A budapesti és győri telephelyeken velünk dolgozó munkatársak az első naptól kezdve aktívan részt vehetnek a projektekben, és a kihívásokkal együtt fejlődhetnek. Mindenki profitálhat az elkötelezett munkatársak GOLDBECK-szerte működő hálózatából.

Ezt képviseljük

Ismerjen meg minket! 

 

Jövőorientált vállalatként vállalati kultúránkban az emberiesség, a felelősség és az elkötelezettség értékei nem üres szavak, hanem nap mint nap megtapasztalhatóak. Nálunk a munkatársakkal és az ügyfelekkel szembeni őszinteség magától értetődik. A munkahelyi légkört pedig az innováció járja át.

 

Fedezze fel a lehetőségeit a GOLDBECK-nél!

Előnyök

1/2  KÉPZÉS ÉS JUTTATÁSOK

Támogatunk a karrieredben

Legyen szó műszaki szakemberről vagy (leendő) vezetőről – mi elősegítjük a munkavállalóinkban rejlő lehetőségek kibontakozását!

 

Alkalmazottaink a tudás és a vállalati kultúra hordozói. Készek a vállalatért dolgozni, és hagyják, hogy vállalati értékeink vezéreljenek minket, mindez pedig erőssé tesz bennünket.

A GOLDBECK-re számíthat munkáltatóként: a GOLDBECK-nél betöltött pozíciók sokszínűségének és a vállalat növekedésének köszönhetően gyakran nyílnak új karrierlehetőségek nálunk.