Építkezés építési rendszerrel

Egy ötlet mindent megváltoztathat

A GOLDBECK az elemalapú, építési rendszerrel való építést képviseli. Ez a következőt jelenti: a láthatót személyre szabjuk, a láthatatlant rendszerezzük. Gyárainkban iparilag előregyártjuk az épületelemeket, és a helyszínen összeszereljük őket, hogy kulcsrakész épületeket hozzunk létre. Az előny: egységes minőség, függetlenség a külső hatásoktól és nagyobb fenntarthatóság – a határidők betartását és a költségek szinten tartását is beleértve.

Rendszerrel

Csarnokok

A jövő előre átgondolva

 

Új telephely, nagyobb helyigény, optimalizált folyamatok, nagyobb energiahatékonyság: számos jó ok szól egy új csarnok építése vagy egy meglévő bővítése mellett. A GOLDBECK a megfelelő méretet különleges rugalmassággal építi meg, ismerve, hogyan lehet az építési követelményeket gazdaságosan megvalósítani.

 

 Rendszermegoldásaink:

 

  • Ipari csarnokok
  • Logisztikai csarnokok
  • Hűtőházak és mélyhűtőraktárak
  • Kiállítócsarnokok
  • Értékesítési csarnokok

 

Minden iparágnak megvannak a maga követelményei, akár magánhasználatra, akár bérbeadásra. A GOLDBECK az ügyfél igényeinek megfelelő, személyre szabott csarnokokat épít.

Irodaházak

Intelligens és kényelmes

 

A GOLDBECK modern irodaházai rugalmas, az Ön igényeihez igazodó térmegoldásokat kínálnak. Műszakilag és energetikailag felkészültek a jövőre, gazdaságosan építkeznek és üzemeltetnek, és a kényelmes munkahelyeket – a jó munkahelyi légkör és a sikeres együttműködés érdekében – egyedi kialakítással kombinálják.

Parkolóházak

Eljött az intelligens parkolás ideje!

 

A mobilitás változik – és ezzel együtt a mai parkolókkal szemben támasztott követelmények is. Tudjuk, mi lesz fontos holnap, és már ma megvalósítjuk azt. Legyen szó dolgozói parkolóházról, nyilvános parkolóházról vagy ügyfél- és rakodóparkolóról – a parkolóházak tervezése és építése terén szerzett több mint 40 éves tapasztalatunk, valamint több mint 1000 megvalósult projekt megmutatta, hogy ügyfeleink igényei mennyire változatosak. És azt, hogy miként teljesítjük ezeket.

Referenciák

01 / 14