Építkezés építési rendszerrel

Egy ötlet mindent megváltoztathat

A GOLDBECK az elemalapú, építési rendszerrel való építést képviseli. Ez a következőt jelenti: a láthatót személyre szabjuk, a láthatatlant rendszerezzük. Gyárainkban iparilag előregyártjuk az épületelemeket, és a helyszínen összeszereljük őket, hogy kulcsrakész épületeket hozzunk létre. Az előny: egységes minőség, függetlenség a külső hatásoktól és nagyobb fenntarthatóság – a határidők betartását és a költségek szinten tartását is beleértve.

Rendszerrel

Csarnokok

A jövő előre átgondolva

 

Új telephely, nagyobb helyigény, optimalizált folyamatok, nagyobb energiahatékonyság: számos jó ok szól egy új csarnok építése vagy egy meglévő bővítése mellett. A GOLDBECK a megfelelő méretet különleges rugalmassággal építi meg, ismerve, hogyan lehet az építési követelményeket gazdaságosan megvalósítani.

 

 Rendszermegoldásaink:

 

  • Ipari csarnokok
  • Logisztikai csarnokok
  • Hűtőházak és mélyhűtőraktárak
  • Kiállítócsarnokok
  • Értékesítési csarnokok

 

Minden iparágnak megvannak a maga követelményei, akár magánhasználatra, akár bérbeadásra. A GOLDBECK az ügyfél igényeinek megfelelő, személyre szabott csarnokokat épít.

Irodaházak

Intelligens és kényelmes

 

A GOLDBECK modern irodaházai rugalmas, az Ön igényeihez igazodó térmegoldásokat kínálnak. Műszakilag és energetikailag felkészültek a jövőre, gazdaságosan építkeznek és üzemeltetnek, és a kényelmes munkahelyeket – a jó munkahelyi légkör és a sikeres együttműködés érdekében – egyedi kialakítással kombinálják.

Parkolóházak

Eljött az intelligens parkolás ideje!

 

A mobilitás változik – és ezzel együtt a mai parkolókkal szemben támasztott követelmények is. Tudjuk, mi lesz fontos holnap, és már ma megvalósítjuk azt. Legyen szó dolgozói parkolóházról, nyilvános parkolóházról vagy ügyfél- és rakodóparkolóról – a parkolóházak tervezése és építése terén szerzett több mint 40 éves tapasztalatunk, valamint több mint 1000 megvalósult projekt megmutatta, hogy ügyfeleink igényei mennyire változatosak. És azt, hogy miként teljesítjük ezeket.