• A GOLDBECK jövőbe mutató ingatlanokat valósít meg Magyarországon és Európában. Az épületekre termékként tekintünk, és ügyfeleinknek minden szolgáltatást egy helyen kínálunk. A tervezéstől az építésig.
  • Rólunk

    A GOLDBECK jövőbe mutató ingatlanokat valósít meg Magyarországon és Európában. Az épületekre termékként tekintünk, és ügyfeleinknek minden szolgáltatást egy helyen kínálunk. A tervezéstől az építésig.
GOLDBECK HU

Üdvözöljük!

A GOLDBECK 2016 óta Magyarországon is otthon van. Budapesti és győri regionális csoportjaink minden szolgáltatást egy kézből nyújtanak Önnek: a tervezéstől a kivitelezésig. Megközelítésünk - "az építési kiválóság" - lehetővé teszi számunkra, hogy gazdaságosan, gyorsan és fenntartható módonvalósítsuk meg az Ön által elképzelt épületeket anélkül, hogy feláldoznánk az egyénre szabott funkcionalitást.

 

Várjuk jelentkezését!

1/3  RÓLUNK

building excellence

Az innovatív technológiák és ötletek mögött emberek állnak. Olyan emberek, mint mi.

 

Több mint 50 éve változtatjuk meg az építőipart. Mi a sikerünk receptje? Az építés szenvedélye a Goldbeck építési rendszer keretében.

 

Víziónk azonban ezt is meghaladja: az épületeket olyan termékeknek tekintjük, amelyeket egy kézből, egyetlen forrásból valósítunk meg ügyfeleink számára – a tervezéstől a kivitelezésig. Jövőképesen!

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

  • Telephelyek