A vezetőség előszava

Vállalatunk 1969-es alapítása óta közös értékeket vallunk. Ezek adják a döntéshozatal alapját.

 

Pilléreink az emberség, a felelősségvállalás és az elkötelezettség. Ez a három alapérték jellemzi vállalatunkat továbbá az, ahogyan ügyfeleinket, üzleti partnereinket, beszállítóinkat és munkatársainkat kezeljük.

 

A GOLDBECK megfelelőségi irányelvei a nemzeti és nemzetközi jogszabályok, szabályok és az etikai magatartás betartására vonatkozó követelményeket tartalmazzák. Ezzel megalapozzuk a további sikeres együttműködést és vállalatunk fenntartható fejlődését. Továbbá kiegészíti a GOLDBECK vállalati iránymutatást, amely leírja az identitásunkat, céljainkat és a cselekedeteinkre vonatkozó normákat.

 

A megfelelés feladatot jelent a vállalatunk minden alkalmazottja számára. Ezért a felettesek feladata azon túl, hogy példamutató szerepet töltsenek be az, hogy biztosítsák, hogy a felelősségi körükbe tartozó alkalmazottak a Megfelelési irányelvet ismerjék, tudatosítsák és kövessék. Ehhez személyes megbeszélések, valamint szervezeti intézkedések szükségesek. Ezzel párhuzamosan a digitalizáció során munkafolyamatokat fogunk bevezetni annak érdekében, hogy a munkatársak a GOLDBECK megfelelőségi irányelvéről folyamatos képzésben részesüljenek.

 

Az itt lefektetett előírások ügyfeleink és üzleti partnereink számára is elérhetőek és kötelező érvényűek.

 

A GOLDBECK vezetősége gondoskodik arról, hogy a lefektetett előírások a vállalat egész területén érvényesüljenek, és alkalmazottaink, ügyfeleink illetve alvállalkozóink is alkalmazzák ezeket. A Megfelelési irányelv megsértését nem tűrjük, és azt a bejelentő rendszerünkön keresztül lehet jelenteni.

 

 

Bielefeld, 2022.01.03.

 

Jörg-Uwe Goldbeck

Betartjuk a nemzeti és a nemzetközi jogszabályokat, és etikusan viselkedünk